yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda oldukça hassas davranışları sergilemektedir.

Panik pas yardımıyla karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil tavır takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Başkaca bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bir binada yahut bina tıkıznda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Eklenmiş-3/C’de tamlanan sürelere yönlü olması mecburidir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden Yangın Merdiveni Kapısı hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu kapılar, yangın merdiveni tehiluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emniyetli bir şekilde dünyaarı çıkmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlayan yangınlarda insanların hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan kapılardır. Bizatihi kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra güvenli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, lüzumlu standartlara yönlü olarak imal edilmiş olduğu çağ uzun müddet özen verebilmektedir. Pekâlâ denetlememlarının rabıtalı örgülması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Report this wiki page